Пролетно почистване – нека ви помогнем да е наистина чисто

С първите истински топли дни желанието за ново начало се появява, а с него и вътрешния порив на повечето от нас да направят основно пролетно почистване. 

Разбира се, това включва измиване на прозорци, пране на килими, да не забравяме почистването на шкафовете и праха върху гардеробите. 

А погледнахте ли и радиаторите на парното и филтрите на климатика? Те също имат нужда от почистване след активната работа през зимата. 

Почистването на фурната, на ъглите в банята и санитарните помещения, махането на паяжините, защото от прекалено много задачи не се сещате често да поглеждате нагоре…всичко това също трябва да мине през вашите ръце по време на основното пролетно почистване. 

Май и тази година от основно почистването на дома ви ще се превърне в повърхностно, защото кой ли има сили да обърне внимание на целия дом както трябва…

Ние имаме сили! В ASG- Национална почистваща компания, сме се посветили на най-важната, но трудоемка задача в един дом – неговата безупречна чистота. 

Ще направим подробен списък на всичко, което искате да почистите. Ще ви подсетим за местенца, които дори вие може би сте забравили, че имат нужда от почистване и ще се заловим за работа. 

Екипите ни работят по система за контрол, благодарение на която сме сигурни, че всичко ще бъде почистено до блясък. И ако вие може да си позволите да пропуснете някое ъгълче, когато почиствате дома си, в ASG компромиси с почистването не правим. 

Ще си тръгнем едва когато сме се уверили, че всички точки от списъка са отметнати, а вие сте доволни от пролетното почистване на дома ви. Без усилия. 

ASG – След нас всички започват на чисто!