Почистване след ремонт – последната стъпка към идеалния ви нов дом

Какво си представяте, когато чуете думата ремонт? Много прах, мръсотия, петна от латекс, боя и лак, които не знаете как да почистете. 

Ние ще ви дадем обаче друго определение за ремонт – това е когато влизате в новия си дом, обзаведен по ваш вкус и според изискванията ви, а всичко наоколо блести. Усеща се само лек аромат на ново и чисто и нищо не подсказва, че до преди дни вашият дом е бил строителна площадка. 

Това е магията на професионалното основно почистване след ремонт – кара досадното и тежко чистене да изчезне, за да ви остане само да се наслаждавате на хубавия краен резултат. 

Характерното на почистването след ремонт, за разлика от другите типове професионално почистване, които предлагаме, е че можем да се справим със специфичното замърсяване след строителните работи и боядисването. 

Колкото и да е старателна строителната бригада, която сте наели, при извършването на ремонт винаги остават пръски и капки от различните строителни материали. 

Почистването на засъхнала вар, петна от латекс и цимент е енергоемка дейност, защото трябва да се почиства буквално едно по едно. 

Има домашни рецепти като премахване на варовик с оцет и изстъргване на дограмата с макетно ножче от петна латекс, но те крият рискове. Можете да повредите повърхността, върху която е петното или пък да пропуснете някое и да го видите точно когато сте решили, че ремонта и чистенето са приключили и можете да си починете. 

В нашата почистваща компания имаме специални препарати и обучен екип, който знае как да се справи с всяко петно при почистване след ремонт без риск от повреда. 

След като приключим с почистването на засъхнала вар, цимент и латекс от пода и стените, ще прегледаме щателно цялата дограма и щорите и ще премахнем до едно пръските от латекс. 

Ще огледаме и мебелите, ако сте обновявали жилището, в което живеете и ще се погрижим да изчезнат всички издайнически следи от ремонт. 

После ще се заемам с почистването на праха от замазката, лепенето на плочки и обръщането на прозорците. Няма да забравим прането на диваните, меката мебел и килимите. . 

Ще си тръгнем едва когато се уверим, че целият ви дом е почистен след ремонта и вие сте доволни от резултата. 

Почистване след ремонт е желана услуга и от инвеститори в недвижими имоти, които искат да продадат жилищата в сградата си на максимално висока цена. 

Запазете почистване сега.

ASG – След нас всички започват на чисто!