Често задавани въпроси

Цената на всяка услуга се определя от няколко компонента – спецификите на обекта, квадратурата, а при някои и степента на замърсеност. Свържете се с нас и ни кажете от какво имате нужда. Ще направим оглед и ще получите оферта в рамките на часове. При огледи направени в сутрешната част на деня, изготвяме офертата в рамките на деня. За огледи направени в следобедните часове, офертата е готова до обяд на следващия ден.

 

Зависи от услугата. При абонаментите почиствания, обикновено работим в рамките на деня и графикът е фиксиран предварително. За много от услугите, имаме опция за почистване в извънработно време, както и за нощни смени, ако ситуацията го налага.

Най-важното за облика на компанията ни е това как служителите на терен ще си свършат работата. Затова подхождаме към подбора и обучението им с особено внимание. По-голямата част от тях са дългогодишни наши служители и са доказали професионализма си във времето.

Безкомромисното качество на почистване е наш основен приоритет. Затова разработихме специална Система за контрол на качеството. При абонаментните почиствания, целият процес е описан по часове, дейности и служител за изпълнението им. Всеки обект има както отговорник, който е там през цялото време, така и мениджър, който проверява изпълнението на дейностите веднъж дневно.

Имаме политика за постоянно внедряване на иновации. Доверяваме се на специализирани производители на машини и оборудване от най-висок клас. Каква техника ще използваме за конкретен обект, зависи от типа и спецификите му.

Препаратите, с които работим са сертифицирани и отговарят на най-високите стандарти в нашата индустрия. Абсолютно безопасни са и помещенията могат да се използват веднага. Изключение прави само дезинфекцията  на обекти, за която са необходими 30 минути за съхнене.

 

За бизнеса

За дома

Знаем, че да ни допуснете в дома си изисква голямо доверие от ваша страна. Екипите ни са съставени изцяло от хора, които работят на договори в компанията и са се доказали във времето.

Обикновено почистваме в рамките на работния ден. Ако това няма как да се случи, можем да го направим в удобно за вас време, но това оскъпява услугата.  

В зависимост от детайлността на почистването и квадратурата, времето за почистване може да варира. Екипите ни са от по няколко човека, оперативни са и разполагат с качествена техника и препарати. Това скъсява времето за почистване до минимум.

Може. Трябва да има човек, който да ни отвори. Уговаряме се за ориентировъчното време, което ни е необходимо за да почистим и малко преди да приключим ви звъним, за да издадем обекта и да върнем ключа.

Препаратите с които работим са сертифицирани и отговарят на най-високите стандарти в нашата индустрия. Абсолютно безопасни са за както за хора, така и за домашни любимци.

Ако домашният любимец не е в дома ви, докато почистваме, със сигурност ще ни бъде от помощ. Ако няма как да се случи, обаче, ще намерим начин да се разберем. Малко по-сложно е с кучета – обикновено когато ние почистваме едната стая, животното е в другата.

Имаме политика за гаранция на качеството. Ако не сте доволни от почистването, заявете това при предаване на обекта и ще отстраним нередностите, без да задаваме въпроси.

Ако не можете да намерите отговор на въпросите ви,
свържете се с нас сега, за да обсъдим от какво имате нужда
и да намерим опитималното решение.