ЗА НАС

Работата ни е да осигуряваме чиста и здравословна среда -
в домовете, на работните места и в обществените сгради.
Това е и нашият принос всички да живеем по-добре и в по-сигурна среда.

Ekip ASG

В ASG съм от самото начало. Истината е, че не комуникираме много, защото се
разбираме с една дума. Успяхме да създадем сплотен екип и да постигнем това, което
всеки от нас цели. Трябваше ни само време и търпение. Смятам, че доброто за всички
нас тепърва предстои.

Цветомир Моллов

мениджър екип​

Всичко ми харесва в работата, учи ме на нови неща, всеки ден е различен. За мен е удоволствие да работя в този млад, креативен и устремен към успехи екип. Не сме
само колеги, има и приятелство между нас, има синхрон. Каквито и проблеми да се появят ги решаваме заедно и по най-бързия начин.

Дарина Ангелова

технически сътрудник

Ekip ASG
Ekip ASG

Работата с хора ми доставя удоволствие. При нас динамиката е голяма – има различни казуси и предизвикателства, всеки ден е доказване. Усещам, че това е моята среда, това е което търся. Посоката, в която искам да се развивам я споделят и хората около мен. Имамe колеги, които започнаха като хигиенисти, сега са супервайзъри на обекти. Важно е да грабнеш твоята възможност и те го направиха. Сега, въпреки пандемията не заровихме глави в пясъка, а напротив – всички работим още по-усилено.

 

Трендафил Тенев

технически организатор

Ние ежедневно сглабяме по един пъзел – търсим правилните хора, правилните машини, правилните препарати и доставчици, така че един обект да заработи по най-добрия начин. Харесвам динамиката и това, че всеки ден е различен. Учиш нови неща много бързо, в движение. Комуникацията с различни хора, представители на различни бизнеси, ти дава нови знания и умения, не само за твоя бранш. Освен това, екипът е млад и супер мотивиран за развитие. И това повлия, защото в момент на криза компанията успя да се съхрани. Имахме затруднения, но запазихме хората.

Илия Гущеров

технически организатор

Ekip ASG
Ekip ASG

Харесвам мобилността, контакта с хора, пътуванията и самоорганизацията в работата си. На бъдещи колеги казвам да идват без да се замислят, защото предлагаме сигурност, отношение и личностно подпомагане. Опитваме се да съдействаме във всичко, дори и в лични казуси, отговорни сме един към друг и се отнасяме помежду си като семейство.

Тодор Тодоров

 технически организатор, Варна

Отговарям за работата на ASG в 36 града в региона. Това са страшно много разговори и срещи с нови хора. Тези неща те учат – да комуникираш, да взимаш решения, в моя случай – и да не съм импулсивен. Предизвикателствата са много, но сформирахме страхотен екип и резултатите не закъсняха. Нaскоро подписахме нов три годишен договор с EVN. Толкова дългосрочно споразумение е много висока оценка за качеството на работата ни. И това е удовлетворяващо.

Георги Манов

технически организатор, Пловдив 

Ekip ASG

Свържете се с нас сега, за да обсъдим конкретните нужди на вашия бизнес и да намерим оптималното решение