По офиса посрещат, по резултатите изпращат – или защо почистването е толкова важно

Работните пространства – офиси, складове, заводи, са  своеобразен дом на вашия бизнес. 

Когато посрещате в него клиентите си, те си създават първото си впечатление за вашия професионализъм именно от работното място. 

Чисто на подсъзнателно ниво човек преценява околните по външните белези. И ако в междучовешките отношения гледаме дрехите, слушаме начина на говорене и поведението на човека, то в В-2-В отношенията доброто първо впечатление идва от офиса. 

Докато приближава сградата, в която се помещавате, потенциалният клиент наум отмята, понякога несъзнателно, важни елементи от средата, в която работите. 

Измити ли са прозорците или сградата изглежда запусната отвън? Поддържани ли са зелените площи или бурените са основните “цветя”?

Ако меката мебел, на която настанявате госта си, имат петна от отминали срещи, това ще зададе един негативен начален старт на преговорите. 

Добре поддържаният офис е белег, че и в бизнес-отношенията си държите на реда и чистотата. 

Ако сте осигурили комфорт и добри условия на труд на служителите си, ще се отнесете с такава грижа и към проекта на клиента си. Ако сте внимателен към детайла в поддържането на зелените площи, ще сте внимателен и към продуктите, които произвеждате. 

В света след корона вируса, хората ще обръщат все по-голямо внимание на хигиената и чистотата, когато избират на коя марка да се доверят. Вече никой не може да си позволи да общува с хора, за които чистотата не е на първо място. 

И ако вие сте специалистите във вашия бизнес, то ние сме сме специалист ви нашия – почистването. 

Ще почистим и дезинфекцираме всички кътчета на дома на вашия бизнес, ще изперем меката мебел, ще пуснем слънцето през идеално измитите от нас прозорци и ще поддържаме изрядната хигиена на офиса ви докато вие се съсредоточавате върху това, което правите най-добре. 

Наша грижа ще бъде поддръжката на зелените площи през лятото и почистването на снега през зимата, а в производствените халета ще поддържаме хигиенична работна среда. 

Ще измием прозорците отвън и отвътре без значение на колко етажа е сградата ви и ще се уверим, че всички санитарни помещения блестят от чистота. 

Нека ние се погрижим за доброто първо впечатление от бизнеса ви, а вие ще впечатлите с качествен продукт или услуга. 

ASG – след нас всички започват на чисто!