Защо да предпочетете почистваща фирма пред домашна помощница?

Единствените хора, които нямат нужда от малко помощ с домакинските задължения са онези, открили как да разтегнат денонощието до 48 часа. Тъй като едва ли сте от тях, мисълта да наемете някой да почиства вместо вас дома ви със сигурност ви е минавала през главата.

И със сигурност сте си помечтали какво ще правите вместо да обикаляте с прахосмукачката и да миете плочките в банята – ще си дочетете книгата, ще поиграете с деца, вместо да им крещите да не цапат пода, ще излезете на разходка… човек може да направи какво ли не, само да имаше на кого да остави почистването на дома.

Домашната помощница е първото, което идва наум на човек. „Търся жена за почистване“ е и сред най-често пусканите въпроси във всевъзможни фейсбук групи и форуми. Често обаче под този въпрос следват разочароващи истории за недобре свършена работа, за напуснали без предупреждение домашни помощнички или още по-лошо – за изчезнали от домовете вещи.

Значи ли това, че завинаги трябва да се примирите със съдбата си на Пепеляшка? Не, естествено. Просто значи, че е по-добре да изберете за почистването на дома си професионална почистваща фирма.

Ето защо:

Голям екип, а не един човек

Когато поръчате стандартно или основно почистване на дома си, почистващата фирма ще изпрати цял екип. Това ще намали изключително много времето за чистене, а резултатът ще е много по-добър от ежедневното почистване, което може да извърши един човек.

Професионална техника

За разлика от домашната помощница, почистващата фирма използва професионална техника за прахосмучене и пране на меката мебел. Крайният резултат е наистина добре почистени килими, пътеки и дивани.

Професионални препарати

И най-упоритите петна ще изчезнат, когато бъдат обработени с правилния професионален препарат за почистване, от умелата ръка на специалист по почистването. Особено с голяма сила се отнася за силно замърсени щори, фурни и килими.

Контрол

Едно от големите предимства на добрата почистваща фирма е изградената система за контрол на качеството. Преди почистването ще получите изчерпателен списък на задачите, а когато екипът приключи, мениджърът по контрол ще се увери, че работата е отлично свършена преди да ви предаде обекта.

Спокойствието да работиш с професионалисти

Наемането на професионална почистваща фирма ви дава спокойствието, че ще бъдете качествено обслужени, с нужното внимание и добро отношение, а няма да ви се налага да следите, мотивирате или менажирате домашна помощница. Просто ще получите професионално почистване на дома, без усложнения.